Maatwerk in design

Het ontwerp van onze tafels is tijdloos door eenvoud en past in elk interieur. Door de transparantie tonen onze tafels ruimtelijk en stralend zonder de aandacht van andere meubels en interieur weg te halen.
Al onze glazen tafels zijn ambachtelijk maatwerk en worden uitsluitend op bestelling geproduceerd. Grotendeels combinaties van glas en acrylaat (plexiglas) met incidenteel hout of metaal. Leverbaar als salontafels, bijzettafels, side-boards en tv-meubels. De glasplaten kunnen ook gematteerd/gekleurd worden geleverd, daarnaast kan de bovenste glasplaat voorzien worden van een 25 mm breed facet.

Modellen en afwerking

Onze meest succesvolle modellen van links naar rechts: The Hague , Madrid , Monaco , Rome.

Bij model The Hague kunnen de poten met verschillende afwerkingen worden geleverd: standaard, facet, delta, en delta facet

Kwaliteit en veiligheid

Alle glasplaten zijn gehard veiligheidsglas en de zijkanten zijn altijd pp-geslepen wat een glad en mooi afgewerkt geheel geeft. Hoewel het glas, wettelijk gezien, niet gehard hoeft te zijn hebben wij daar toch toe besloten in het belang van de consument. Gehard glas is veiliger omdat het bij breuk in ongevaarlijke kleine deeltjes uiteenvalt en daarmee de kans op letsel aanmerkelijk kleiner maakt. Een ander niet onbelangrijk voordeel is dat gehard glas 7 maal zo sterk is als normaal glas.